';
side-area-logo

Voor elke huizenjager

Is dit platform wel een correcte onderhandelingsmethode? Zeker, het bieden onder gesloten omslag is erg in trek en het is ook wettelijk geregeld!

Voor zij die al even op zoek zijn

Een huis, appartement of grond kopen is best wel stressvol. Vaak zijn er meerdere geïnteresseerden en moet je snel zijn. Een heleboel vragen spoken in je hoofd: krijg ik ook een eerlijke kans om te gaan kijken en een bod te doen? En wat als ik overboden wordt? Deze bezorgdheden willen we wegnemen met book ’n bid. Je staat immers op het punt om een grote som geld te spenderen en dat wil je niet ondoordacht en/of onder tijdsdruk even beslissen.

Kom je een book ’n bid-link of QR-code tegen bij het zoekertje van je droomwoning? Goed nieuws.
Book ‘n Bid staat ook jou bij voor het inplannen van de bezichtiging met de zekerheid te kunnen bieden op je droomwoning

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Voor zij die ook een kans willen maken

Het zal je maar overkomen: je bent helemaal in de wolken van dat ene droomhuis. Je grijpt meteen de telefoon, maar krijgt geen gehoor van de eigenaar. Wanneer je hem dan uiteindelijk aan de lijn krijgt, blijkt het pand al verkocht. Je bedenkt jezelf, misschien had ik sneller moeten reageren?

Via book ’n bid loopt het heel wat eenvoudiger en transparanter… Wanneer de verkoper zijn pand aanbiedt via book ’n bid, zijn de bezichtigingsmomenten vastgelegd, net als de datum waarop het
pand ten vroegste verkocht kan worden.

Image module
Voor zij die garantie willen

Kandidaat-kopers durven al vanaf de bezichtigingen tegen elkaar op te bieden. Vaak wordt de verkoper door zo’n bod overvallen soms met het gevolg dat andere kandidaat-kopers zelfs niet meer de mogelijkheid krijgen om te bezichtigen, laat staan een bod uit te brengen.

Mogelijk ben je gevraagd te betalen voor een bezoek, wat wil zeggen dat je nieuw bent op ons platform. De verkoper heeft een optie ingeschakeld om enkel echt geïnteresseerde bezoekers te ontvangen. Het te betalen bedrag zal je echter meer dan terug kunnen verdienen, dus laat dat je niet tegenhouden. Het komt ook met de garantie dat je een bod zal kunnen uitbrengen. Had je reeds eerder een huis bezocht dat met hulp van book’nbid verkocht wordt, dan hoefde je zelfs in dit geval niets te betalen.

Eens je de woning bezocht hebt, heb je met book ’n bid automatisch de garantie om rustig minstens één doordacht bod uit te kunnen brengen, uiteraard voor de vastgelegde datum.

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Voor zij die niet in het duister willen tasten

Kandidaat-kopers voelen steeds vaker de druk om onmiddellijk een bod uit te brengen. Het immo-leven lijkt steeds vaker aan de rappen. Wanneer je echter op book ’n bid een bod uitbrengt, krijg je al van bij de start wat inzicht omtrent de populariteit van een pand. In latere ronden zelfs een indicatie rond wat er reeds geboden werd. Dit helpt je om jouw marktconform bod te bepalen.

Book ’n bid werkt binnen het wettelijk kader van niet-bindende biedingen onder gesloten omslag. Als kandidaat-koper zal je daardoor niet eindeloos moeten blijven opbieden tegen anderen om het hoogste bod. Het is immers geen veiling. Bij je bod mag je ook steeds meegeven onder welke voorwaarden je biedt en kan je zelfs melden dat je bijvoorbeeld nog meubels wil overnemen. Makkelijk toch?

De voordelen op een rijtje

Dankzij book ’n bid

 • Image
  Kan je een bezichtiging zelf inplannen, beheren en wijzigen.
 • Image
  Heb je de garantie dat je een bod kan uitbrengen na bezichtiging.
 • Image
  Krijg feedback over je bod: je tast dus niet in het duister.
 • Image
  Is er geen spel van bod en opbod: na maximaal 3 biedingsrondes is het afgelopen.