';
side-area-logo

Voor een slimme verkoper

Vind jij het onderhandelen en het praktisch organiseren van alle bezoeken, ook zo stresserend? Dan is ons platform zeker iets voor jou!

Ik wil mijn woning verkopen: hulp graag!

Je woning verkopen; daar komt heel wat administratie en organisatie bij kijken. Bezoeken plannen, communiceren met kandidaat-kopers en uiteindelijk ook onderhandelen over alle biedingen.

Met book ’n bid zullen we je bijstaan en volledig ontzorgen in de moeilijkste fases van het verkoopproces: de bezichtigings- en onderhandelingsfase, met jou aan het roer.

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Voor zij die orde in de chaos willen brengen

Eens je woning te koop staat, begint het pas echt. Ligt je huis of appartement goed in de markt, dan word je overspoeld met telefoontjes, mailtjes en vragen van kandidaat-kopers. Breekt het koud zweet je uit als je bedenkt dat je voor elke geïnteresseerde ook nog een gepast moment moet vinden voor een bezichtiging? En wat wanneer je planning overhoop wordt gegooid omdat iemand afzegt?

Terwijl jij je woning klaar maakt voor verkoop, zorgt het book ’n bid-platform voor de volledige organisatie van de bezichtiging. En is de eerste bezoeker al bereid jouw instelprijs te betalen? Leuk, dan verwijs je hem of haar gewoon door naar je bookn’bidpagina om het daar ook kenbaar te maken.

Image module
Voor zij die overzicht willen behouden

Na de bezichtigingen kunnen kandidaat-kopers een bod uitbrengen. En ook dat vergt heel wat organisatie en geregel. Elk uitgebracht bod kan immers ook voorwaarden met zich meebrengen.

Hoe hou je het overzicht? En hoe slaag je erin om elke kandidaat-koper een kans te geven om zo het maximaal resultaat te behalen?

Als verkoper kies je zelf wat de biedingsvoorwaarden zijn waarna het book ’n bid-platform het gehele onderhandelingsproces op zich neemt. Het leidt, verzamelt én evalueert namelijk het gehele biedingsproces.

De procedure is simpel, eerlijk en transparant voor elke partij.

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Voor zij die een maximaal resultaat willen behalen

Je wil natuurlijk dat de verkoop van je woning vlot verloopt. Onderhandelen is een kunst op zich waarbij je vaak niet weet wat je mag verwachten. De onderhandelingen kunnen weleens mislopen door emoties, een ego dat in de weg staat of een gebrek aan realiteitszin.

Met book ’n bid is het geen kwestie meer van toegeven maar kiezen voor de beste deal onder de meest interessante voorwaarden. Via jouw persoonlijke biedingspagina kan je eenvoudig nagaan welke biedingen ingezonden werden en met welke bijkomende voorwaarden of opmerkingen van de kandidaat-kopers. Het platform beoordeelt elk bod geheel objectief en met het oog op dé beste deal. Maar het blijft uiteindelijk aan jou om te beslissen aan wie je verkoopt en dat mag ook gewoon aan het leukste koppel zijn.

De voordelen op een rijtje

Dankzij book ’n bid

 • Image
  Krijg je hulp bij het inplannen van bezichtigingen.
 • Image
  Heb je steeds een duidelijk overzicht van de biedingen.
 • Image
  Krijgt een kandidaat-koper automatisch feedback op z’n bod. Zo weet hij wanneer hij best zijn bod verhoogt!
 • Image
  Hou je steeds de touwtjes in eigen handen.
 • Image
  En als je de prijs van ons platform in je verkoopprijs meerekent, is het eigenlijk gratis…