';
side-area-logo

Voor de moderne makelaar

Door de tijdswinst van de automatische agendaregeling, kan jij je toeleggen op jouw sterkste troef, vastgoedadvies! En met een vaste kost per pand knabbelen we ook niet aan je winstmarge!

Aansluitend op je advertentiestrategie

De druk die je als vastgoedmakelaar vandaag voelt, situeert zich op verschillen de vlakken. Book ’n bid wil ook voor jou als professional een tool worden die ingezet kan worden als aanvulling op al bestaande middelen en zal ook zeker bijdragen tot transparantie wanneer het gaat over de onderhandelingen.

Populaire panden vergen heel wat planningsadministratie en vandaag staat de makelaar hierin centraal. Ligt jouw toegevoegde waarde echt in die agenda-opmaak of eerder in de marktwaarde toelichten van het pand en garanderen van een goede afhandeling van het papierwerk?

Book ’n bid sluit aan op de door jou gebruikte advertentiekanalen wanneer je de individuele book’nbidlink per pand in je publiciteit incorporeert. Stel vaste bezoeksregimes in per pand zodat je agenda gestructureerd blijft en het platform doet de rest.

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Transparantie in het onderhandelingsproces

Elke makelaar kent de verongelijkte kandidaat-koper die zich gepasseerd voelt wanneer zijn droomhuis hem ontglipt is. Door het vooraf vaststaande proces en de eerlijke kans die ieder krijgt met book ’n bid, zal enkel de teleurstelling blijven en niet de begrijpbare, maar vaak misplaatste frustratie die de huidige marktsituatie met zich meebrengt.

Gebruik uw tijd voor nuttige zaken en maak gebruik van het aangepast tarief. We voorzien nog bijkomende functionaliteiten in overleg met de makelaars die van ons platform gebruik maken.

Image module

De voordelen op een rijtje

Dankzij book ’n bid

 • Image
  Vermindering aantal (telefonische) contacten met kandidaat-kopers.
 • Image
  Agendabeheer rechtstreeks door kandidaat-kopers.
 • Image
  Automatisering in biedingscommunicatie.
 • Image
  Maximalisering verkoopwaarde.